عیدی بازنشستگان چه زمانی پرداخت می‌شود؟ قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۲/۰۳ مصرف آب در تهران از ۳ میلیون متر مکعب عبور کرد نرخ مصوب شستشوی فرش اعلام شد دیوان عدالت اداری رای به واگذاری موقت ایران خودرو به کروز داد مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد شرایط واریز وجه محصولات بهمن موتور ویژه اسفند ۱۴۰۳ اعلام شد قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲ اسفند / سکه امامی ۷۶ میلیون و ۷۱۰ هزار، طلا ۶ میلیون و ۷۵۶ هزار هشدار سازمان بازرسی درباره پیش‌فروش سکه زمان پرداخت عیدی بازنشستگان اعلام شد/ پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق‌ها، فروردین ۱۴۰۴ عرضه جدید محصولات سایپادیزل از ۵ اسفند به صورت نقدی تصویب نهایی رقم سبد معیشت کارگران در جلسه آینده‌ یارانه بهمن واریز شد رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم/ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا امشب؛ پایان مهلت ثبت‌نام خودرویی ایران‌خودرو/ وجوه بلوکه شده پنج‌شنبه قابل برداشت است

بازدید دژپسند از معاونت نظارت مالی و خزانه‌داری و سازمان مالیاتی

وزیر امور اقتصادی و دارایی از معاونت نظارت مالی و خزانه‌داری کل کشور این وزارتخانه و همچنین سازمان امور مالیاتی کشور بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت این سازمانها قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۰۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 20
کد خبر: ۳۸۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی از معاونت نظارت مالی و خزانه‌داری کل کشور این وزارتخانه و همچنین سازمان امور مالیاتی کشور بازدید و از نزدیک در جریان فعالیت این سازمانها قرار گرفت.

 

وی در این بازدید که با همراهی تعدادی از معاونان و مدیران وزارت اقتصاد صورت پذیرفت، با حضور در اتاق‌های همکاران ادارات کل معاونت نظارت مالی و خزانه داری کل کشور و سازمان امور مالیاتی کشور از تلاش‌ها و زحمات آنان که حتی در ساعات پایانی سال و تعطیلات رسمی در حال ارائه خدمت هستند، تقدیر و تشکر کرد.

 

دژپسند اینگونه روند خدمات رسانی را به ویژه در شرایط شیوع بیماری کرونا اقدامی ایثارگرانه و برخاسته از حس تعاون، مسئولیت پذیری و وجدان کاری بالا در راستای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت تدبیر و امید خواند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر